Ja, ik wil het webinar bekijken

Over het webinar
Het gratis webinar duurt ongeveer 40 minuten. In dit gratis webinar laten Martin Sterenberg (accountmanager iBabs) en Maarten Hoogland (Consultant bestuurlijke besluitvorming) u zien welke 5 trends gaan bijdragen aan een efficiëntere proces van bestuurlijke besluitvorming. De 5 trends voor 2020 zijn:

  1. Continue besluitvorming;
  2. Digitale handtekening;
  3. Nieuwe stijl bestuursvoorstellen;
  4. Verschuiving van verantwoordelijkheden;
  5. Geautomatiseerde archivering.

iBabs is al jaren de toonaangevende oplossing voor bestuurlijke besluitvorming. Door de veranderende regelgeving en nieuwe technische mogelijkheden heeft iBabs zijn module voor bestuurlijke besluitvorming vernieuwd. Met onze vernieuwde module voor besluitvorming zetten wij de volgende stap naar een optimaal besluitvormingsproces en maken wij continue besluitvorming mogelijk!

iBabs, digitaal vergaderen, papierloos vergaderen, online notuleren, digitaal notuleren

Webinar

Ontdek de 5 trends van bestuurlijke besluitvorming voor 2020

Ontdek de 5 trends van bestuurlijke besluitvorming voor 2020

Elk jaar nemen we ons voor om het proces van een bestuurlijke besluitvorming efficiënter te doen. Nieuwe regelgeving en techniek leiden tot het ontstaan van nieuwe trends. Tijd om vooruit te blikken en eens te zien wat deze nieuwe mogelijkheden bij de optimalisatie en digitalisatie voor ons in petto hebben. Met dit webinar geven wij u argumenten en voorbeelden om de nieuwe manier van besluitvorming aan te kaarten bij uw collega’s.

Voor wie

  • Griffier
  • Gemeentesecretaris
  • Bestuursondersteuning
  • Bestuursadviseurs

Waar

Wilt u het webinar bekijken? Vul dan hiernaast uw contactgegevens in. U wordt automatisch omgeleid naar de pagina.