Ja, ik wil het webinar bijwonen

Over het webinar
Het gratis webinar duurt ongeveer 40 minuten. In dit gratis webinar laten Martin Sterenberg (accountmanager iBabs) en Roderick Sabandar (accountmanager webcast) u zien welke 5 trends gaan bijdragen aan een efficiëntere manier van verslaglegging. De 5 trends voor 2020 zijn:

  1. Ondertiteling;
  2. Digitaal stemmen;
  3. Automatisch gegenereerd doorzoekbaar woordelijk verslag;
  4. Digitale handtekening;
  5. Automatische archivering en publicatie.

 iBabs is al jaren de toonaangevende oplossing voor bestuurlijke besluitvorming. Door de veranderende regelgeving en nieuwe technische mogelijkheden heeft iBabs zijn module voor verslaglegging vernieuwd. Met onze vernieuwde module voor verslaglegging zetten wij de volgende stap naar een complete oplossing voor verslaglegging inclusief automatische generatie van een compleet doorzoekbaar woordelijk verslag!

iBabs, digitaal vergaderen, papierloos vergaderen, online notuleren, digitaal notuleren

Webinar

Ontdek de 5 trends van verslaglegging voor 2020

Ontdek de 5 trends van verslaglegging voor 2020

Elk jaar nemen we ons voor om de verslaglegging van een vergadering efficiënter te doen. Nieuwe regelgeving en techniek leiden tot het ontstaan van nieuwe trends. Tijd om vooruit te blikken en eens te zien wat deze nieuwe mogelijkheden bij de verslaglegging van commissie- en raadsvergaderingen voor ons in petto hebben. Met dit webinar geven wij u argumenten en voorbeelden om de nieuwe manier van verslaglegging aan te kaarten bij uw collega’s en raadsleden.

Voor wie

  • Griffiers
  • Griffiemedewerkers
  • Bestuursondersteuning

Wanneer

Dinsdag 3 september om 11.00 uur

Waar

Wilt u het webinar bekijken? Vul dan hiernaast uw contactgegevens in. Wij sturen u de link waar u het webinar kunt bekijken. Gewoon vanaf uw werkplek.